Mogelijkheden voor strandpaviljoens in Gelderland

Gelderland kent een rijke cultuur van toerisme, horeca en recreatie. Miljoenen toeristen bezoeken jaarlijks de provincie voor een langer of kort verblijf. Wat nog wat minder bekend is, is dat Gelderland ook een steeds grotere strandcultuur kent. Zowel de stadsstranden in de grote steden als de beachbars aan de binnenwateren en aan het Veluwemeer zijn van hoge kwaliteit. Leisurelands is de eigenaar van veel van de recreatiestranden in Gelderland en heeft op diverse locaties de mogelijkheid voor de bouw en exploitatie van een strandpaviljoen.

Veluwe aan Zee

Veluwe aan zee is de nieuwe naam van het voormalig strand Nulde en ligt aan het Veluwemeer. Leisurelands is begonnen aan de volledige herinrichting van het noordelijke strand met aangrenzend het evenemententerrein. Het strand kenmerkt zich door de goede zonsondergangen die hier doorgaans te zien zijn en gaat dan ook door het leven als Sunset beach. Op het strand is een bouwvlak voor een beachbar waar Leisurelands een ondernemende partner zoekt. Ook de combinatie met de organisatie van één of meerdere evenementen is een goede mogelijkheid.

Het Wylerbergmeer

Het Wylerbergmeer is een prachtig recreatiegebied in de natuur nabij Nijmegen. In de zomer is het strand van het Wylerbergmeer druk bezocht en in het najaar wordt het gebied bevolkt door wandelaars en sporters. De exploitatie van een paviljoen voor het Wylerbergmeer zal zich naast strandbezoek ook moeten richten op recreanten in de omgeving en het aantrekken van bezoekers uit de nabij gelegen stad Nijmegen. Leisurelands zoekt een partner voor de bouw en exploitatie van een paviljoen.

Mocht je interesse hebben in één van beide ontwikkelingen kan contact opgenomen worden met Marc Lemm.