Beste leverancier,

Strand Nederland is hét communicatieplatform voor de strandpaviljoenhouders. Wij werken samen met de lokale verenigingen, Koninklijke Horeca Nederland,   NBTC Holland Marketing, stichting Nederland Schoon en diverse overheidsorganisaties om het strand zo goed mogelijk te promoten en de strandondernemers te ondersteunen. Meer dan 95 procent van de strandpaviljoenhouders is bij Strand Nederland aangesloten, onze websites worden meer dan 15 miljoen keer per jaar bezocht en het magazine verschijnt 3 keer per jaar en wordt verspreid bij de gehele kusthoreca.

Daarnaast worden onze verkiezingen voor het Beste Strandpaviljoen ieder jaar bekender. In 2018 kreeg het evenement zelfs aandacht van 34 kranten, 7 radiostations en 5 TV-zenders. Ook de Strandbeurs is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor leveranciers en ondernemers. Kortom, het strand zit in de lift. Dat biedt u als leverancier een interessant podium om uw dienst of product onder de aandacht te brengen.

Daarom informeren we u graag over een aantal mogelijkheden om te adverteren. Natuurlijk is er altijd een combinatie van de verschillende opties mogelijk.

Lidmaatschap Strand Nederland
Als leverancier kunt u nu ook lid worden van Strand Nederland. U krijgt hiervoor:
• Een vermelding op de website onder de categorie strandwinkel
• Roulerend een advertentie op de voorpagina van de website strandnederland.nl 
• Vermelding in elk Strandmagazine (A8 formaat), 3 magazines per jaar. 
• Het adressenbestand van de strandpaviljoens
• Marktinformatie en –advies

• € 150,00 korting op de strandbeurs en strandbox

De kosten hiervoor bedragen € 500,00  per jaar.

Strandbox
In maart/april worden alle 320 strandpaviljoens langs de Nederlandse kust bezocht en daarnaast worden er 60 zoet-water paviljoens in de provincies bezocht.

Ze krijgen dan weer het nieuwe magazine en worden bijgepraat over de actuele zaken die op het strand spelen. Verschillende leveranciers hebben gevraagd om tijdens deze bezoeken iets bij de paviljoens te bezorgen. Daarom is besloten om alle paviljoens 1 doos te geven met daarin producten van leveranciers.

Heeft u ook een nieuw product of een product wat u extra onder de aandacht wil brengen dan kunt u hieraan meedoen.

De kosten hiervoor zijn € 550,00  of € 400,00 voor de bedrijven die lid zijn van Strand Nederland.

Magazine Strand Nederland
In 2019 geeft Strand Nederland weer drie magazines uit met interessante informatie en boeiende artikelen voor ondernemers en gasten. De oplage is 5000 stuks. Het eerste nummer verschijnt op 1 maart en het tweede volgt op 06 juli en de eerste week van november.

De magazines worden persoonlijk bezorgd bij de strandexploitanten  en afgegeven bij de kusthoreca. Daarnaast verstuurd Strand Nederland het magazine naar ongeveer 800 geïnteresseerde bedrijven .

De oplage is 5000 stuks.

De advertentiemogelijkheden voor het magazine zijn:
• A5 advertentie  € 500,00
• A4 advertentie  € 850,00
• 2 pagina’s A4     € 1500,00.
• Cover en andere mogelijkheden in overleg

Strand- en terrasbeurs 2018

De Strandbeurs wordt gehouden op dinsdag 26 november 2019 bij The Beach in Aalsmeer zie ook www.destrandbeurs.nl 

Wil u meer informatie of wilt u een voorstel op maat dan kunt u contact opnemen met: Stephan van der Stee 06-24536477 of info@strandnederland.nl