Beste leverancier,

Na het tweede C-jaar en een K-zomer gaan we er voor zorgen dat 2022 een succesvol jaar wordt!

Strand Nederland biedt daarom ook voor dit najaar weer diverse mogelijkheden aan om uw product onder de aandacht te brengen bij de strandondernemers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lidmaatschap Strand Nederland

Als leverancier kunt u nu ook lid worden van Strand Nederland. U krijgt hiervoor:
• Een vermelding op de website onder de categorie strandwinkel
• Roulerend een advertentie op de voorpagina van de website strandnederland.nl 
• Vermelding in elk Strandmagazine (A8 formaat), 2 magazines per jaar. 
• Het adressenbestand van de strandpaviljoens
• Marktinformatie en –advies
• € 150,00 korting op de strandbeurs en strandbox
• € 100,00 korting op een advertentie

De kosten hiervoor bedragen € 550,00  per jaar.

Kerststrandbox

Dit jaar is het voor ons nog niet mogelijk de landelijke Strand- en terrasbeurs te organiseren zoals u al jaren van ons gewend bent.  Maar door deze jarenlange ervaring weten wij wel dat de strandondernemer rond eind november zich aan het oriënteren is voor nieuwe of vernieuwde producten voor het komende seizoen. Wij willen daarom dit jaar niet één keer, maar twee keer de overbekende Strandbox aanbieden bij de ondernemers, zodat uw product toch onder de aandacht gebracht kan worden.

 De Kerststrandbox zal vanaf 1 december 2021 bezorgd gaan worden. Aanleveren goederen vanaf 20 november 2021. Door zowel de leverancier als de strandpaviljoenhouder wordt de Strandbox altijd erg goed ontvangen.

 

Heeft u ook een nieuw product of een product wat u extra onder de aandacht wil brengen dan kunt u hieraan meedoen. We leveren 350 Kerststrandboxen bij de strandondernemers langs de kust. In het binnenland verzenden wij de boxen via DHL. De ondernemers worden van tevoren benaderd op welk adres zij de Kerststrandbox willen ontvangen.

Strand Magazine

Ons glossy strandmagazine verschijnt in 2021 begin december en staat boordevol informatie over de diverse zaken die op en rond het strand spelen. Met veel interviews, trends, nieuwe producten en achtergrondinformatie over ontwikkelingen langs de kust.

De gedrukte oplage is 5000 stuks en word per post verspreid. Het magazine wordt ook gedigitaliseerd en verspreid via een nieuwsbrief en onze website. In de digitale versie zijn alle linken in de advertenties aanklikbaar waarmee u als ondernemer de impact van uw advertentie maximaal kunt benutten.

Maandelijkse nieuwsbrief

Vanaf augustus zijn wij begonnen met het uitbrengen van een maandelijkse digitale nieuwsbrief vol achtergrondinformatie over ontwikkelingen langs de kust. In deze nieuwsbrief bieden wij ook aan de leveranciers de mogelijkheid om te adverteren.

In de nieuwsbrief kan de lezer doorklikken naar uw advertentie. In de advertentie zijn alle linken aanklikbaar waardoor u op snelle wijze het bereik van de advertentie vergroot. U kunt er ook voor kiezen om de advertentie te laten plaatsen in het Strand Magazine, want de kracht zit hem in herhaling.

Heeft u onze nieuwsbrief nog niet ontvangen bekijk deze dan online.

Tarieven

Kerststrandbox: € 475,00 ex. BTW
A4 advertentie Strand Magazine: € 750,00 ex. BTW
A4 advertentie nieuwsbrief: € 350,00 ex. BTW
A4 advertentie Strand Magazine & nieuwsbrief: € 900,00 ex. BTW
Compleet pakket:  € 1250,00 ex. BTW