Beste leverancier,

Strand Nederland is hét communicatieplatform voor de strandpaviljoenhouders. Wij werken samen met de lokale verenigingen, Koninklijke Horeca Nederland,   NBTC Holland Marketing, stichting Nederland Schoon en diverse overheidsorganisaties om het strand zo goed mogelijk te promoten en de strandondernemers te ondersteunen. Meer dan 95 procent van de strandpaviljoenhouders is bij Strand Nederland aangesloten, onze websites worden meer dan 15 miljoen keer per jaar bezocht en het magazine verschijnt 3 keer per jaar en wordt verspreid bij de gehele kusthoreca.

Daarnaast worden onze verkiezingen voor het Beste Strandpaviljoen ieder jaar bekender. In 2018 kreeg het evenement zelfs aandacht van 34 kranten, 7 radiostations en 5 TV-zenders. Ook de Strandbeurs is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor leveranciers en ondernemers. Kortom, het strand zit in de lift. Dat biedt u als leverancier een interessant podium om uw dienst of product onder de aandacht te brengen.

Daarom informeren we u graag over een aantal mogelijkheden om te adverteren. Natuurlijk is er altijd een combinatie van de verschillende opties mogelijk.

Lidmaatschap Strand Nederland

Als leverancier kunt u nu ook lid worden van Strand Nederland. U krijgt hiervoor:
• Een vermelding op de website onder de categorie strandwinkel
• Roulerend een advertentie op de voorpagina van de website strandnederland.nl 
• Vermelding in elk Strandmagazine (A8 formaat), 3 magazines per jaar. 
• Het adressenbestand van de strandpaviljoens
• Marktinformatie en –advies
• € 150,00 korting op de strandbeurs en strandbox
• € 100,00 korting op een advertentie

De kosten hiervoor bedragen € 550,00  per jaar.

Strandbox

In maart/april worden alle 320 strandpaviljoens langs de Nederlandse kust bezocht en daarnaast worden er 60 zoet-water paviljoens in de provincies bezocht.

Ze krijgen dan weer het nieuwe Strandmagazine en worden bijgepraat over de actuele zaken die op het strand spelen. Verschillende leveranciers hebben gevraagd om tijdens deze bezoeken iets bij de paviljoens te bezorgen. Daarom is besloten om alle paviljoens 1 doos te geven met daarin producten van leveranciers. Voor zowel de leverancier als de strandpaviljoenhouder wordt de Strandbox erg goed ontvangen. 

Heeft u ook een nieuw product of een product wat u extra onder de aandacht wil brengen dan kunt u hieraan meedoen.

De kosten hiervoor zijn € 600,00  of € 450,00 voor de bedrijven die lid zijn van Strand Nederland.

Magazine Strand Nederland – oplage 5000

Elk jaar geeft Strand Nederland drie magazines uit met interessante informatie en boeiende artikelen voor ondernemers en gasten. De oplage is 5000 stuks. Het eerste nummer verschijnt op 1 maart, het tweede magazine volgt op 06 juli en het laatste magazine wordt in november uitgebracht. De magazines worden persoonlijk bezorgd bij de strandexploitanten en afgegeven bij de kusthoreca. Daarnaast verstuurd Strand Nederland het magazine naar ongeveer 1100 geïnteresseerde bedrijven, overheidsinstellingen en belangstellende.

De advertentiemogelijkheden voor het magazine zijn:
• A5 advertentie  € 550,00
• A4 advertentie  € 950,00
• 2 pagina’s A4     € 1600,00.
• Cover en andere mogelijkheden in overleg

Bekijk hier de laatste magazines 

Strand- en terrasbeurs 2019

Ontmoet de strandpaviljoenhouders op de jaarlijke Strandbeurs. Het evenement waar de nieuwste en beste producten voor het strand De Strandbeurs wordt gehouden op dinsdag 26 november 2019 bij The Beach in Aalsmeer

De kosten verschillen per stand, hier meer informatie. Benieuwd naar de deelnemers, de beschikbare plekken of de totale doelgroep? Ga naar www.strandbeurs.nl 

Horecabeurs Goes – Strand en Terrasplein

Bij Zeeland denkt vrijwel iedereen aan het strand, daarom is er vanaf volgend jaar een ”Strand en Terrasplein” binnen de Horecabeurs Goes. Het plein zal geïntroduceerd worden als hét nieuwe plein tijdens de 2daagse beurs in de Zeelandhallen op 9 en 10 maart 2020. Wij zorgen voor het programma, de standbouw in de vorm van het sfeervolle Strandhuisje (9m2) en de stroom. Totale kosten €1250 exclusief btw. Liever eigen standbouw? neem contact met ons op.  Hier meer informatie.  

Wilt u meer informatie of wilt u een voorstel op maat dan kunt u contact opnemen met:

Ramon Marquard – ramon@strandnederland.nl 06-43939842
Stephan van der Stee – info@strandnederland.nl 06-24536477