Beste leverancier,

Strand Nederland is hét communicatieplatform voor de strandpaviljoenhouders. Wij werken samen met de lokale verenigingen, Koninklijke Horeca Nederland,   NBTC Holland Marketing, stichting Nederland Schoon en diverse overheidsorganisaties, om het strand zo goed mogelijk te promoten en de strandondernemers te ondersteunen. Meer dan 95 procent van de strandpaviljoenhouders is bij Strand Nederland aangesloten. Onze websites worden meer dan 15 miljoen keer per jaar bezocht en het magazine verschijnt 3 keer per jaar en wordt verspreid bij de gehele kusthoreca.

Daarnaast worden onze verkiezingen voor het Beste Strandpaviljoen ieder jaar bekender. In 2018 kreeg het evenement zelfs aandacht van 34 kranten, 7 radiostations en 5 TV-zenders. Ook de Strandbeurs is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor leveranciers en ondernemers. Kortom, het strand zit in de lift. Dat biedt u als leverancier een interessant podium om uw dienst of product onder de aandacht te brengen.

Daarom informeren we u graag over een aantal mogelijkheden om te adverteren. Natuurlijk is er altijd een combinatie van de verschillende opties mogelijk.

 

Strand Nederland introduceert voor het eerst de Kerstdoos!

Helaas gaat de Strandbeurs 2020, vanwege Corona, niet door. Ondanks de Coronacrisis zijn er toch een aantal van de Strandpaviljoens van ondernemer veranderd en hebben ook bestaande paviljoens er behoefte aan om hun assortiment te vernieuwen. Het is dus wel een goed moment om aan relatiemanagement te doen en in te springen op de gemiste kansen door het wegvallen van de Strandbeurs en andere beurzen. Daarom zullen wij begin december een Kerstdoos met een uitgebreid Strand Magazine bij de strandpaviljoenhouder bezorgen (op het huisadres als het paviljoen is gesloten).

Wat bieden wij aan
Wij hebben in de eerste instantie ruimte voor 25 leveranciers die hun product kunnen promoten, zowel in de kerstdoos als in ons Strand Magazine. Hieronder geven wij een indicatie van de mogelijkheden en prijzen:

Optie: Kerstdoos
Normale prijs: € 650,00 ex. BTW
Ledenprijs: € 450,00 ex. BTW

Optie: Kerstdoos + A4
Normale prijs: € 1250,00 ex. BTW
Ledenprijs: € 1000,00 ex. BTW

Optie: Kerstdoos + dubbele A4
Normale prijs: € 1750,00 ex. BTW
Ledenprijs: € 1500,00 ex. BTW

 

Lidmaatschap Strand Nederland

Als leverancier kunt u nu ook lid worden van Strand Nederland. U krijgt hiervoor:
• Een vermelding op de website onder de categorie strandwinkel
• Roulerend een advertentie op de voorpagina van de website strandnederland.nl 
• Vermelding in elk Strandmagazine (A8 formaat), 3 magazines per jaar. 
• Het adressenbestand van de strandpaviljoens
• Marktinformatie en –advies
• € 150,00 korting op de strandbeurs en strandbox
• € 100,00 korting op een advertentie

De kosten hiervoor bedragen € 550,00  per jaar.

Strandbox

In maart/april worden alle 320 strandpaviljoens langs de Nederlandse kust bezocht en daarnaast worden er 60 zoet-water paviljoens in de provincies bezocht.

Ze krijgen dan weer het nieuwe Strandmagazine en worden bijgepraat over de actuele zaken die op het strand spelen. Verschillende leveranciers hebben gevraagd om tijdens deze bezoeken iets bij de paviljoens te bezorgen. Daarom is besloten om alle paviljoens 1 doos te geven met daarin producten van leveranciers. Voor zowel de leverancier als de strandpaviljoenhouder wordt de Strandbox erg goed ontvangen. 

Heeft u ook een nieuw product of een product wat u extra onder de aandacht wil brengen dan kunt u hieraan meedoen.

De kosten hiervoor zijn € 600,00  of € 450,00 voor de bedrijven die lid zijn van Strand Nederland.

Magazine Strand Nederland – oplage 5000

Elk jaar geeft Strand Nederland drie magazines uit met interessante informatie en boeiende artikelen voor ondernemers en gasten. De gedrukte oplage is 5000 stuks en daarnaast brengen wij het Strand Magazine ook digitaal uit en kan deze onbeperkt gelezen en gedeeld worden. Het eerste nummer verschijnt in maart, het tweede magazine volgt in juli en het laatste magazine wordt in november uitgebracht. De magazines worden persoonlijk bezorgd bij de strandexploitanten en afgegeven bij de kusthoreca. Daarnaast verstuurt Strand Nederland het magazine naar ongeveer 1100 geïnteresseerde bedrijven, overheidsinstellingen en anderen belangstellenden.

De advertentiemogelijkheden voor het magazine zijn:
• A5 advertentie  € 550,00
• A4 advertentie  € 950,00
• 2 pagina’s A4     € 1500,00.
• Cover en andere mogelijkheden in overleg

Bekijk hier de laatste magazines 

Strand- en terrasbeurs 2020

Ontmoet de strandondernemers op de jaarlijkse Strandbeurs. Het evenement waar de nieuwste en beste producten voor het strand De Strandbeurs wordt gehouden op dinsdag 24 november 2020 bij The Beach in Aalsmeer

Wilt u ook de eigenaren spreken en ze uw product laten ervaren? Dan is dit de kans om u in te schrijven voor de Strandbeurs. Een unieke ”strandlocatie” gelegen in Aalsmeer waar we gebruik maken van de sfeervolle locatie The Beach 

Er zal een programma en een lunch worden georganiseerd voor de bezoekers die zich inschrijven. Naast de strandondernemers is deze beurs ook voor: 

  • Alle horeca en campings langs de Nederlandse kust
  • Horecagelegenheden Noord-Holland
  • Andere geïnteresseerden.

De kosten voor stoelen, tafels en standaard stroom zijn inbegrepen. 

Mogelijkheden van de stands:

  • Strandbeurshuisje 3*2 meter, totale ruimte 3*3 meter (800 euro, ledenprijs 650 euro)
  • Een stand van 4*3 meter (800 euro, ledenprijs 650 euro)
  • Een stand van 3*3 meter (650 euro, ledenprijs 550 euro)
  • een hoge tafel op het terras (600 euro, ledenprijs 500 euro)

Zie ook www.strandbeurs.nl 

Horecabeurs Goes – Strand en Terrasplein

Bij Zeeland denkt vrijwel iedereen aan het strand, daarom is er vanaf volgend jaar een ”Strand en Terrasplein” binnen de Horecabeurs Goes. Het plein zal geïntroduceerd worden als hét nieuwe plein tijdens de 2 daagse beurs in de Zeelandhallen op 9 en 10 maart 2020. Wij zorgen voor het programma, de standbouw in de vorm van het sfeervolle Strandhuisje (9m2) en de stroom. Totale kosten €1250 exclusief btw. Liever eigen standbouw? neem contact met ons op.  Hier meer informatie.  

Wilt u meer informatie of wilt u een voorstel op maat dan kunt u contact opnemen met:

Stephan van der Stee – info@strandnederland.nl 06-24536477