Explosief op strand Vrouwenpolder tot ontploffing gebracht

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft een explosief tot ontploffing gebracht op het strand bij Vrouwenpolder. Het strand werd uit voorzorg afgezet voor de bomruiming.
Lees verder bij de bron: Omroep Zeeland

KONINGSPLEIN VERANDERT LANGZAAM IN EEN STRAND

Na het spektakel van afgelopen zaterdagavond, waarbij de RadioNL Zomertoer duizenden Ridderkerkers naar het Koningsplein trok, wordt de feestweek voortgezet met een strandweek. 
Lees verder bij de bron: Ridderkerks dagblad

Vrijlaten zeehond gaat verkeerd

Het vrijlaten van een paar zeehonden op het strand van Ouddorp ging zondag niet helemaal volgens plan. Vier zeehonden waren blij om terug in de zee te zijn, maar de vijfde aarzelde enorm…
Lees en kijk film verder bij de bron: Rijnmond nl

Zelfs in recordzomer duikt UV-liefhebber nog onder zonnebank

De zon maakte afgelopen zomer overuren en dat merkten de zonnestudio’s ook. Het klantenaantal bij verschillende studio’s liep terug, al kiezen sommige UV-liefhebbers zelfs na een dagje strand nog voor een uurtje onder de zonnebank. ,,Dat is wel absurd, ja.”
Lees verder bij de bron: AD 

Chaotische toestanden op festival Vliegende Vrienden op E3-strand in Eersel: bezoekers in de verdrukking

Mensen die onwel werden, uren moesten wachten op de bus of een drankje, en verkeerschaos na afloop. Het was verschrikkelijk druk bij het muziekfestival Vliegende Vrienden van Amstel, op het E3-strand in Eersel, en dat leverde chaotische taferelen op.
Lees verder bij de bron: ED

Gewond na botsing met hond

Een apart ongeval op het strand. Zaterdag raakte een man gewond toen hij over het strand fietste. Hij kwam in botsing met een hond, die aan een paal vastgebonden zat.
Lees verder bij de bron: Den Helder actueel

Redders langs kust bij Egmond, Bergen en Schoorl beleven topdrukte

De reddingsbrigades van Egmond aan Zee, Bergen, Schoorl plus Castricum en de Egmondse KNRM hebben dit strandseizoen hun handen vol gehad aan allerhande acties.
Lees verder bij de bron: Noordhollands Dagblad

Zwemmend redden met GZVW in Blauwestad

De reddingsbrigades van de Koninklijke Bond tot het Redden van Drenkelingen bestonden op 16 september 2017 100 jaar. Zwemclub GZVW is ook aangesloten bij deze bond. 
Lees verder bij de bron: Het Streekblad

PLASTIC SOUP SURFER MERIJN TINGA IN BREDENE

Plastic Soup Surfer Merijn Tinga was op bezoek op het strand van Bredene. De Nederlander roept op om de plastiekvervuiling op zee terug te dringen en statiegeld in te voeren.
Lees verder bij de bron: Focus-wtv

5 REDENEN WAAROM NEDERLAND DE MOOISTE KUST VAN EUROPA HEEFT

Afgelopen zomer hoefde je helemaal niet naar verre oorden voor de zon en de warmte. En ook niet voor strand en zee. Zuid-Frankrijk heeft palmen; wij hebben Texel. 
Lees verder bij de bron: Story

Reddingsbrigade Den Haag zoekt nieuwe lifeguards

Met een warm en druk seizoen achter de rug kijkt de Haagse Vrijwillige ReddingsBrigade alweer naar de komende zomer. Omdat het Haagse strand steeds meer bezoekers trekt en vaker het toneel is van (grote) evenementen, stijgt de druk op de lifeguards van de HVRB.
Lees verder bij de bron: Westlanders

‘Pas op, naaktlopers!’ SGP wil waarschuwingsbord bij strand Ritthem

De SGP wil waarschuwingsborden voor naakte mensen bij het strand van Ritthem. De borden moeten ‘argeloze’ passanten behoeden voor onaangename verrassingen.
Lees verder bij de bron: PZC

Beproefd concept Amstel Live komt nu ook naar regio

De concertavond Amstel Live komt ook naar de regio Eindhoven. Komende zaterdag treden er 24 artiesten en dj’s op in het bos bij het E3-strand. Het is de editie De Vliegende Vrienden van Amstel Live.
Lees verder bij de bron: Studio 040

Wethouder praat met bouwer strandpaviljoen

Wethouder Engbert Stroobosscher heeft na vragen van de SP bij de eerste raadscommissievergadering na het zomerreces toegezegd met de aannemer van het strandpaviljoen, bij het stadsstrand, te gaan praten over het moment waarop de bouwactiviteiten beginnen.
Lees verder bij de bron: Veenendaalsekrant

ZEESTER WANDELT OVER HET STRAND

Germa Mansier filmde deze zeester vanaf het strand van Ameland (Buren): “Ik ga hier al jaren (vanaf mijn jeugd) naar toe op vakantie alleen nog nooit een levende zeester gezien.
Lees verder bij de bron: Vroege vogels