Organisatie

 

De organisatie van de verkiezingen is in handen van Koninklijke Horeca Nederland, het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, stichting Nederland Schoon, Horeca Entree en Strand Nederland. De gezamenlijke kennis van deze organisaties combineert een visie op ondernemerschap aan het strand, de bevordering van toerisme, MVO en een duidelijke kijk op de horeca.
De bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de prijzen vindt plaats op donderdag 3 juli bij Beachclub Perry’s op de Brouwersdam. Naast de verkiezing van het Strandpaviljoen van het Jaar, zullen het Beste Strandpaviljoen per kustprovincie, het Schoonste Paviljoen en het Beste Paviljoen volgens de Duitse en Belgische bezoekers bekend gemaakt worden.

De organisatie van de verkiezingen is in handen van Koninklijke Horeca Nederland, het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, stichting Nederland Schoon en Strand Nederland. De gezamenlijke kennis van deze organisaties combineert een visie op ondernemerschap aan het strand, de bevordering van toerisme, MVO en een duidelijke kijk op de horeca. 
De uitreiking van de prijzen vindt plaats op 3 juli bij Beachclub Perry’s op de Brouwersdam (te Scharendijke) .Naast het Strandpaviljoen van het Jaar, zullen het Beste Strandpaviljoen per provincie, het Schoonste Paviljoen en het Beste Paviljoen volgens de Duitse en Belgische bezoekers bekend gemaakt worden.