Verkiezingen beste strandpaviljoen 2015

DE verkiezingen van het beste strandpaviljoen 2015 gaan weer van start!

Vrijdag 1 mei zijn de verkiezingen van het beste Strand Paviljoen 2015 weer van start gegaan, de verkiezingen eindigen op donderdag 2  juli waarna de bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de prijzen plaats zal vinden bij Paal 17 in Texel. De verkiezingen worden gehouden om de strandpaviljoens en de binnenwater paviljoens te promoten en het imago te versterken. Er kan gestemd worden via onze website : 

www.strandpaviljoen2015.nl/stemmen/

Stem en maak kans op een geheel verzorgde barbecue door A-Z Barbecue voor 5 personen, op locatie naar keuze!

De ruim 360 strandpaviljoens in Nederland strijden elk jaar om de titel Strandpaviljoen van het jaar. Naast het Strandpaviljoen van het Jaar, worden ook het schoonste paviljoen, het beste paviljoen per kustprovincie, het beste zoetwaterpaviljoen, en het beste paviljoen volgens de Belgische en Duitse bezoekers gekozen. Het is voor het eerst dat dit jaar ook de Nederlandse zoetwaterpaviljoens meedoen aan de verkiezingen.

Verkiezing Beste Strandpaviljoen
Bij de verkiezing speelt het publiek een belangrijke rol. Zij beoordelen de strandpaviljoens op www.strandpaviljoen2014.nl. Daarnaast worden alle paviljoens door Strand Nederland bezocht en beoordeeld op schoonheid, gastvrijheid, eten en drinken en communicatie. Uiteindelijk bezoeken mystery guests de populairste en best beoordeelde paviljoens. Op basis van hun verslagen bepaalt de vakjury wie de winnaars per categorie zijn. 

Overige categorieën
Naast de overall winnaar wordt ook het Beste paviljoen per Provincie bekend gemaakt. Het paviljoen dat er zorg voor draagt dat in en rond het bedrijf het minste afval te vinden is en waar de beste inspanningen worden gedaan om het publiek te beïnvloeden om geen afval buiten de prullenbakken te gooien wordt uitgeroepen tot Schoonste Strandpaviljoen. Deze prijs zal worden uitgereikt door NederlandSchoon. Het beste paviljoen volgens de Belgische en Duitse bezoekers wordt bepaald door de stemmen van Belgische en Duitse toeristen op de website. Dit paviljoen ontvangt haar prijs uit handen van NBTC.

Organisatie Verkiezing Strandpaviljoen van het jaar
De verkiezing is een initiatief van Strand Nederland en wordt ondersteund door NederlandSchoon, Koninklijke Horeca Nederland (KHN), NBTC Holland Marketing en vakblad Entree. De wedstrijd is online te volgen via www.strandpaviljoen2015.nl en hier op Facebook

Share on Facebook15Tweet about this on TwitterEmail this to someone